Laso heeft Real Madrid naar 17 titels geleid
نوشته شده توسط : Hency

Real Madrid-doelman Keylor Navas was naar verluidt helemaal klaar voor een verhuizing naar Parijs met PSG's Alphonse Areola eerder in de andere richting. Er is nu onthuld dat het een speler plus gelddeal zal zijn en niet alleen een directe ruil.

Real Madrid zal worden geconfronteerd met Paris Saint-Germain. Dertien keer kampioen Madrid elimineerde de Parijzenaars in de ronde van 16 in de editie 2017-18 van de competitie en zijn in de afgelopen jaren gekoppeld aan de grootste sterren van PSG - Neymar en Kylian Mbappé met een goedkope voetbalshirts.

"Bijna elk jaar spelen we PSG, ze zijn een zeer krachtig team. Deze spellen brengen je enorme motivatie omdat ze tegenwoordig tot de grootste behoren. Het zal moeilijk zijn, maar dit zijn de eisen van de competitie," zei Madrid directeur van institutionele relaties Emilio Butragueno na de loting van donderdag.

Volgens rapporten in COPE zullen de Franse reuzen € 15 miljoen betalen, samen met het sturen van Areola naar Madrid om de Costa Ricaanse doelman te ondertekenen. Real Madrid heeft donderdag (29/08) officieel aangekondigd dat hoofdcoach Pablo Laso die van de Real Madrid voetbalshirts houdt tot 2021 bij de club blijft. Laso, die het team naar 17 titels heeft geleid, tekende een contractverlenging van twee jaar met de 'Whites' ”.

Zinedine Zidane heeft nog maar een paar dagen om zijn ploeg te trimmen voordat het Europese transferraam sluit en terwijl Mariano het primaire doelwit blijft op de lijst van de uitgang van de Fransman, staat er een speler in de boeken bij de Bernabéu die grotendeels is vergeten in de Spaanse hoofdstad.





:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 شهريور 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: